• Nedavno
Hxy 20шт mat crne boje napredno прокатный zglob s o-prstena i P-profil ugriz ribolov je ribolov pribor

Hxy 20шт mat crne boje napredno прокатный zglob s o-prstena i P-profil ugriz ribolov je ribolov pribor

HRK 19.00
HRK 19.08
Količina robe
Prisutan


Naša tvrtka se uglavnom proizvodi i prodaje pribor za ribolov Hu Xin Yi, uključujući okretni, защелкивающиеся kuke, okretna i защелкивающиеся kuke, поплавковые sjedala, olovni sjedala i gumeni čep, i tako dalje, Podržava individualnu obradu (OEM), dobrodošli na pregovore o suradnji !
Šaran mora zadržati stočne navike šarana, ribolov mora uzeti "pasivnu" ribolov (donjem ribolov). Nakon odabrane ribolov staviti na štap, strpljivo čekaju u određenom razdoblju nakon pola za novi mamac. Posebno riba zvijezda pojavila oko pozicije, ne izgleda kao štap za ribolov šarana, kao što se često prikazuje, ili plašljive, inteligentan, lukav, šaran će отпугнут. Praksa je pokazala da mijenja mamac previše često, pogrešno i spomenuti više puta, to će poremetiti šaran progutati, izgubiti mogućnost nid. (naši proizvodi za lov šarana imaju dobru maskirati, i da ih nije lako pronaći
na šaran, što značajno povećava šanse za ulov!)
1. twist ovjesni veze svijetli, super napon 2.pod silom okolnosti, artikuliraju veza može također biti fleksibilan 3. Ova oprema se odnosi na mnoge različite dijelove ribolov, je i vaš dobar pomagač u ribolovu : ; odgovara za priključke, kao što su meki mamac, tvrd mamac, ima olovnu glavu kuka , šljokice, može biti povezan povoljno i brzo, Полюсная linija, morska удочка grupa, od grupe, od liniju , Aleluja spojnica linije i tako dalje, kao što je eksplozivan kuka, kuka, mamac, olovo i tako dalje.Leteći tanjur, linija za pecanje, povezuje čudovišta, gotovo sve mogu u njoj uživati.

Detaljne karakteristike

Boja:
4, 5, 7
Oblik:
b
Električni ili ne:
upute
Ravnalo ili ne:
No
Sa skalom ili ne:
No
brend:
Hu Xin i

Slični proizvodi