• Nedavno
Mutoh VJ1604/VJ1304/VJ1618 pisač brisač dio pisača

Mutoh VJ1604/VJ1304/VJ1618 pisač brisač dio pisača

HRK 10.80
Količina robe
Prisutan


Brisač Muoth je primjenjiva za printer MUTOH VJ1604/VJ1304/VJ-1614/VJ1618/VJ-1204/RJ 900 C
Napomena : OEM
Najbolji izvor robe
Garancija kvalitete
Uvjeti Pakiranja :
Svi predmeti su potpuno novi.
Mi ćemo koristiti odgovarajući pribor za razumnu, sigurnu ambalažu za vaše proizvode. Ako je roba oštećena u vrijeme tranzicije, onda molimo obavijestite našu službu ne познее 3 dana nakon što su proizvodi dobiveni.
Opći Zahtjevi Za Povrat Proizvoda :
Ako naiđete na bilo kakve probleme s kvalitetom, molimo vas da se obratite našim prodajnim osobljem, da zamijeniti ili vratiti robu u roku od 5 dana nakon prijema robe.
... Povrat kvalitete proizvoda : nakon otkrivanja i provjere da je to problem kvalitete naših proizvoda, možete podnijeti zahtjev za povrat ili zamjenu proizvoda.
... Ako se pogreška proizvoda uzrokovane nama, mi ćemo snositi troškove prijevoza; ako je greška proizvoda uzrokovane našim klijentima, onda kupci će snositi putne troškove do tamo i natrag. Nakon što smo dobili vaše proizvode greške, mi ćemo poslati natrag vama zamjene proizvoda.
... Prilikom kupovine naših proizvoda, Molimo potvrdite da ste kupili pravu hranu. Ako napravite grešku prilikom kupovine, onda ćemo naplatiti 15% povrat funti (posebni proizvodi su bespovratna, ili razmjeni).
... Ako nezaslužen dođe do havarije, iz osobnih razloga, mi ne prihvaćamo povrat ili zamjenu.
Mi ne primamo nikakve nerazumne povrata . Bilo kakva pitanja u vezi sa proizvodom, molimo vas, kontaktirajte nas. Mi ćemo pokušati učiniti sve što može da vam pomogne.
Zahtjevi Za Povrat Ispisne Glave :
Sve naše ispisne glave su высокоточным roba i potpuno novi, svaka neispravna upotreba ili nekvalitetan pomoćni proizvodi oštetiti ispisne glave. Dakle, nakon primitka robe, molim vas, najprije potvrdite model glave i tehničke karakteristike , bilo kakav problem, molimo vas da se obratite našim prodajnim osobljem, što je prije moguće. Bilo koji problem nakon instalacije i korištenja ispisne glave je nepovratan.
Zašto Kupiti Kod Nas :
. Cijeli od naših proizvoda neposredno od izvorno proizvođača, koji se također isporučuje brand name na unutarnjem tržištu, ali uz puno veću cijenu. Nudimo ovu posebnu kupnju i dijelimo ovaj savingdirect našem klijentu.
. Mi razumijemo što vam je potrebno u vašem poslovanju. Možemo dati vam stručne savjete, prijedloge i načine za daljnje smanjenje vaših troškova proizvodnje u dugom roku. Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas ukoliko vam je potrebna bilo kakve dodatne informacije.

Detaljne karakteristike

Broj Modela:
MUTOH VJ1604/VJ1304/VJ1618
brend:
ИЛИНУОСИ
Boja:
Bijele, Na
Vrsta:
Ostalo

Slični proizvodi