• Nedavno
Digitalni priključak utičnice Микрокомпьютерное upravljanje elektronski programabilni timer prekidač AU Plug

Digitalni priključak utičnice Микрокомпьютерное upravljanje elektronski programabilni timer prekidač AU Plug

HRK 140.00
HRK 174.78
Količina robe
Prisutan

3680 W Highpower Microcomputer Control 3in1 Programmable Digitalni Timer Socket Plug type : AU Plug specifikacije i karakteristike :
Ulaz-AC 160-240 V 50 HZ
Izlaz-16a резистивная opterećenje
Radna temperatura : od -15 stupnjeva Celzija do 60 stupnjeva Celzija
Minimalno vrijeme instalacije : 1 minuta maksimalno vrijeme instalacije : 168 sati
Do 15 inkluzije i выключений u dan.
Mogućnost programiranja pojedinih dana ili 3 različite grupe radnih dana lako čitljiv LCD punjiva sigurnosna baterija 3 seta priključaka, individualni kabel za upravljanje dužina : 1.35 m cca upute za uporabu :
1. Podešavanje vremena :
Pritisnite i držite tipku sati. Ako držite pritisnutu ovu tipku možete koristiti tipku WEEK za odabir pravog dana, tipku HOUR za odabir pravog sata i tipku MIN za odabir pravih minuta.
2. Programiranje tajmera prebacivanje :
Pritisnite PROG jedan put, za postavljanje prvi put uključili - vidjet ćete kako na lijevoj strani LCD zaslona pojavit će se natpis "1 ON". To znači da sada možete unijeti prvi timer za uključivanje. Kliknite na tjedan da biste odabrali željeni dan ili blok dana, kao i za podešavanje sati i minuta uz pomoć gumba, sat i minutu.
Kliknite na CH1-3; neka strelica desno od LCD-a, ukazuje na CH1 CH2 ili CH3 da biste odabrali željeni priključak.
Pritisnite PROG da provjerite račun i otiđite do prvog vremena shutdown - vidjet ćete da je na lijevoj strani LCD zaslona pojavit će se natpis "1 isklj.". To znači da sada možete unijeti prva izvan radnog vremena uz pomoć gumba dan u tjednu, sata i minute, kao što je gore navedeno. Pritisnite PROG da potvrdite ovu snimku.
Ponovite za ostalih 14 postavke za uključivanje / isključivanje po potrebi.
Kada ste instalirali potrebne postavke za uključivanje / isključivanje, pritisnite tipku CLOCK, da se vrati zaslon na granice. Timer će sada spreman za rad. NB. Možete provjeriti postavke koje ste programirali, klikom na gumb PROG nekoliko puta - svaka postavka će se pojaviti na zaslonu.
3. ručno upravljanje :
Možete odabrati stalno ručno uključivanje, stalno ručno isključivanje i automatsko uključivanje, kliknite gumb za uključivanje/isključivanje. Svaki način rada će se prikazati na zaslonu. Unaprijed postavljene postavke rade samo u automatskom načinu rada.
4. Tipka Reset
Kako resetirati uređaj, kako vrijeme, tako i unaprijed podešene postavke za uključivanje / isključivanje, pritisnite tipku reset. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje elementa. Hvala! Paket uključuje : 1 X AU Plug Highpower Microcomputer Control 3in1 Programmable Digitalni Timer Socket

Detaljne karakteristike

Program:
Stambeni / Ukupno Oznaka
Broj Modela:
Priključak za sinkronizaciju prekidača
Uzemljenje:
Bez Uzemljenja
brend:
OOTDTY
Standard:
pogledajte informacije
Nazivna Struja:
AC 160-240V 50HZ

Slični proizvodi